Hledáš dárek pro švadlenku, nebo se chceš v šití posunout do nových sfér?

Hledáš ideální dárek pro švadlenku? Čti dál!

V Šijeme hravě podporujeme kreativitu švadlenek! V nabídce máme hned několik produktů pro ty z vás, které se chtějí ve svém tvoření posunout do nových sfér. Tenhle článek by měl pomoci v orientaci v naší nabídce všem zvídavým, kterým už nestačí jen kupované střihy.

Online kurz střihových modelací

chp-darek-pro-svadlenku-kurz-modelaciChtěla bys umět vytvářet střihy na různé oblečení - přesně takové, které si sama představíš? Stává se ti, že najdeš nějakou tu fotku na internetu, na ulici zahlédneš inspiraci, a chtěla by sis něco podobného sama ušít? Díky nám už nemusíš hledat střihy, které jsou tvé představě podobné! Sotva kdy totiž najdeš to, co by tvé představě úplně odpovídalo. Existuje jiné řešení!

Stačí mít k dispozici vhodný a padnoucí základní střih a ovládnout techniky modelací! A přesně tohle můžeš získat a ovládnout díky našemu online kurzu. V něm tě naučíme ze základních střihů vytvářet oblečení přesně podle vlastních představ!

Modelování je v podstatě o tom, že někde střih nastřihneme, otevřeme, vytváříme členící švy, přenášíme záševky... Všechno tohle náš online kurz pokryje. Je zpracovaný formou průvodce s řadou podrobných výukových videí. Naučíš se v něm základní techniky modelací, které pak budeš moci využívat i ve všech svých projektech. Online průvodce doplňuje i průvodce v PDF, kdy ti rychlý přístup k videím zajistí QR kódy.

Pět základních střihů (doporučujeme ty, se kterými se bude v kurzu pracovat!) si navíc můžeš vybrat ke kurzu zdarma! Online kurz střihových modelací je ke koupi tu.

Sada pro tvorbu šatů s kolovou či půlkolovou sukní

chp-darek-pro-svadlenku-mala-sadaSada pro tvorbu šatů zase kombinuje vlastní konstrukci a hotové střihy. Plně podporuje tvou kreativitu! Obsahuje vystupňované střihy na šestici typů živůtků a speciální pravítko, pomocí kterého si doděláš k živůtkům střih na sukni - kolovou či půlkolovou. Střih na šaty podle svých představ máš raz dva!

Všechno zvládneš bez toho, abys musela oprašovat vzorečky. Na speciálním pravítku totiž najdeš dvě stupnice - jednu pro kolovou, druhou pro půlkolovou sukni. Stačí tak vědět jen to, na jaký obvod potřebuješ sukni napasovat a jakou sukni budeš dělat.

Ničeho se neboj, není na tom nic složitého, navíc se přes QR kód se dostaneš k videu, ve kterém ti práci s pravítkem ukážeme.

Sada pro tvorbu šatů s kolovou či půlkolovou sukní je k dispozici v eshopu.

Sada Chytré pravítko®

Sada Chytré pravítko® je pak pro skutečné fajnšmekry. Tenhle produkt je naprosto unikátní a nemá konkurenci! Od základů za ním stojí Lenka Kovářová, zakladatelka Šijeme hravě. Produkt je chráněný průmyslovým vzorem i ochrannou známkou. A o co jde?

V sadě Chytré pravítko od nás dostaneš kompletní sadu pravítek, tištěnou učebnici i doživotní přístup k online kurzům konstrukce základních střihů. Výuka modelací ze základních střihů je pak samozřejmostí! V rámci téhle sady jdeme tedy ještě o krok dál, než je tomu v případě online kurzu střihových modelací, o kterém blíže informujeme hned v úvodu tohoto článku. V rámci sady Chytré pravítko tě naučíme nejen se základními střihy pracovat, my tě je naučíme rovnou i konstruovat!

Naučíš se konstruovat střihy na třičko, halenku, košili, sukni i kalhoty. A to na míru v podstatě libovolné postavě. A bez vzorečků a počítání! Takové tričko máš hotové za pár minut. Nevěříš?

Měla bys! Pokud pochybuješ, podívat se na to můžeš sama. K sadě Chytré pravítko je totiž k dispozici i DEMO - je jím kompletní a nesestříhaný video kurStačí ho v eshopu jen objednat (a nic neplatit!).

To co, našla (našel) si tu odpověď na otázku, co je ideálním dárkem pro každou nadšenou švadlenku? 

Sada Chytré pravítko je k dispozici v eshopu, stejně tak i jako výše zmíněné DEMO zdarma, za které skutečně nemusíš nic platit (navzdory tomu si ho ale musíš v eshopu objednat).

 chp-darek-pro-svadlenku-velka-sadachp-demo