Hodnocení obchodu

5,0 11 hodnocení
Přidat hodnocení
5
11x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
HZ Avatar autora Hana Zeiselová | 4.9.2020
Na kurzy k Lence jezdím až z Moravy, protože jsou kombinací příjemné atmosféry s novými poznatky. Milý, individuální přístup, vždy dobrá nálada, malý počet účastnic. Ačkoliv šiji poměrně hodně, vždy se dozvím něco nového. Střihy mi vyhovují, protože zohledňují i výšku postavy. Škoda, že je to pro mne tak daleko. Kurzy v Šijeme hravě jsou pro mne absolutní relax a pokud se o šití chcete dozvědět spoustu věcí, tak neváhejte.
MZ Avatar autora Miroslava Zahradniková | 23.8.2020
Včera jsem byla se svojí sestrou na kurzu šití z úpletu. Byl to neskutečně fajn prožitý den. Paní Lenka je milá a má trpělivost. Svoji práci fakt umí a je znát, že jí baví. Hodně mi toho kurz dal a už teď vím, že jsem tam určitě nebyla naposledy. Leni ještě jednou tady veřejně moc děkuji. Jsi skvělá Ahoj
L Avatar autora Lenka J. | 23.8.2020
Já to prostě miluji. Mám za sebou další úžasný kurz a přesto, že jsem věčný začátečník, tak si vždy nakonec vymyslím něco složitějšího. Takže místo, abych na botky šla nejdřív na balerínky, nacpala jsem se hned na tenisky, na úpletu jsem si místo jednoduchého trička vybrala členitou mikinu, ale Lenka mi vždy vše vysvětlí tak, že to nakonec zvládnu! Jsem ráda, že kurzy jsou pojaté tak nějak rodinně, pro malé skupiny, kde si všichni tykají, když chtějí, tak spolu jdou na oběd, ale hlavně sdílí svoje úspěchy i to, s čím si neví rady, takže se díky tomu vždy dozvím ještě něco navíc. Takže za mě rozhodně doporučuji a teď se jdu seznámit s chytrým pravítkem, protože to je další velký ořech, který hodlám rozlousknout ???? Šití zdar
LK Avatar autora Lenka Kovářová (Administrátor) 23.8.2020
Leni, moc díky, kurzík byl fajn, když se sejde dobrá parta, je to užasný a přínosné pro obě strany :-)
HB Avatar autora Helena Bulířová | 2.7.2020
Musím velmi pochválit vstřícnost paní Lenky. Při problému s dopravou z viny dopravce mi sama nabídla jiné řešení a střih jsem si vyzvedla přímo u ní. To je potom radost nakupovat. Navíc jsou střihy skvěle zpracované a díky srozumitelným návodům se šití vždycky povede. Šijeme hravě prostě mohu jen a jen doporučit!
LK Avatar autora Lenka Kovářová (Administrátor) 2.7.2020
Moc děkujeme za tak krásné hodnocení. Takoví zákazníci jsou vždy pohlazením po duši. At se vám dále hezky šije s Šijeme hravě. :-)
MK Avatar autora Milena Kl. | 14.6.2020
Střihy jsou pěkně zpracované, nestalo se mi že by při slepování neseděli čáry k sobě jako u střihu z jiného shopu. Vyhovuje mi překrytí velikostí (vrstvení střihu). Mé postavě nesedí jedna velikost, při projmutém střihu potřebuji vršek o velikost větší než spodek a tady se dá upravit přímo střih . zatím vypadá ( zheftnuté) že sedne bez úprav při šití.
LK Avatar autora Lenka Kovářová (Administrátor) 2.7.2020
Děkujeme za vaše hodnocení. Až budete mít hotové, prosím podělte se snámi fotkou na naší skupince Šijeme hravě.
N Avatar autora Natálie | 19.5.2020
Kurz doporučuji velmi dobrý přístup.Něco se člověk naučí mě to obohatilo a pomohlo mě to posunout kousek dopředu
RW Avatar autora Radka Wagnerová | 5.4.2020
Dobrý den, objednala jsem si střih na dětské kalhoty Nikola. Střih po zaplacení přišel brzy, cca do 2 h. Ale s čím jsem opravdu nespokojená, je to, že střihové díly jsou nakresleny přes sebe, tudíž se musí celý střih po slepení a ostříhání okrajů vykopírovat. Právě tohle je jeden z důvodů proč jsem raději zakoupila takto a nešila např. z Burdy. Jaký je k tomu důvod? R.W.
LK Avatar autora Lenka Kovářová (Administrátor) 19.5.2020
Dobrý den, důvod je jeden a to že šetříme. Nejenom papír, náplně do tiskárny, ale také váš čas. Každý díl zvlášť se dá praktikovat u malých dětských střihu. Pokud bychom toto udělali s dospeláckými střihy, nebo s větší dětskou velikostí, spotřebu A4 byste měla z 16 listu třeba také 50, nebo 70. Také tisk celých střihů byste asi nezaplatila, protože z formát A0, ne které se ted tiskne jeden střih, byste potřebovala asi 4 až 6x více. Tisknu levně, 80 Kč za celý arch papíru, ale x 6 už by asi nedal nikdo. V návodu upozornuji na to, že střih po slepení je nutné vykopírovat. Dělá se to tak zcela běžně, a je to z mého pohledu praktické. Nechápu, že chce někdo plýtvat papírem a náplní do tiskárny, a časem, že slepuje 50 a více listů. Z mého pohledu je daleko rychlejší slepit 4x4 strany a pak si vykopírovat potřebné díly. Všechny střihy máte tak na maximálně šestnácti listech.
G Avatar autora Gabina | 6.3.2020
Bylo mi cti se zucastnit kurzu s tak prijemnou, milou a snad Superzenou????. Na kurzu jsem si zdokonalila sve dovednosti a obohatila o dalsi cenne rady a velike zkusenosti. Kurz pro pokrocile????????. Urcite bezte i na ten predchozi...., hodne to navazuje. Hodlam si zamluvit i nejaky individual. Dekuji a hodnotim 5x⭐️
K Avatar autora Kveta P. | 26.2.2020
Absolvovala jsem u Lenky 3 kurzy sisti – Zacatecnici – Strihy I a Uplety. Jsem uplny zacatecnik, ale kapacita 4 ucastniku dava dostatek prostoru k dotazum i ruznemu tempu prace. Lenka doporucuje prinest si vlastni stroj a ja byla prekvapena, kdyz jsem zjistila, co vsechno muj stroj vlastne dokaze a kolik chyb jsem delala v rutinnich vecech. Na upletech jsem byla uplne mimo – zacatecnice s 3 zkusenymi zenskymi, ktere jsem proste nemohla stihat. Lenka se ale v podstate rozdvojila – s ostatnimi resila pokrocile veci, mne vysvetlovala zaklady a ja odesla spokojena stejne jako u dvou predchozich kurzu. Dala bych vic hvezdicek, ale je jich tu jen 5 :)
O Avatar autora Olina | 13.2.2020
Absolvovala jsem u Lenky kurz šiti z úpletu a byla jsem z něj nadšená. Dozvěděla jsem se mnoho praktických i odborných rad a informací. Kurz probíhá v příjemných prostorech s fajnovou šéfovou a prima ženami , které baví to co vás. Určitě to není poslední kurz u Lenky, který jsem navštívila . Všem jen doporučuji. Olina
M Avatar autora Mirka S. | 31.1.2020
Od doby, kdy jsem zintenzivnila své šití, zakoupila overlock a absolvovala několik kurzů pro pokročilé, abych se naučila náročnější šicí techniky, vyzkoušela jsem i několik e-shopů se střihy a hodlám trvale "zakotvit" zde. Střihy od sijemehrave mi vyhovují svou precizností a jednoduchostí zároveň. Je to jediný e-shop co znám, kde si mohu vybrat variantu střihu pro svou vyšší postavu. Od přijetí platby mám střih do vteřiny ve svém e-mailu, a to včetně návodu a samostatné přehledné stránky, která slouží jako obal na hotový střih k uložení do desek (nemusím obrázek oděvu hledat na dvacáté straně mezi předním a zadním dílem). Samotný střih je pak označen symboly nůžek přesně u těch stran, které mají být odstřiženy, celý pak perfektně sedí k sobě. Názorné značky a poznámky pochopí i úplný začátečník. Jeden z dílů, které se překrývají, si vždy obkreslím na střihový papír, druhý vystřihnu přímo z originálu. Šetřím čas i papír :). Děkuji moc, držím palce a těším se na další novinky.

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 11

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.