Letní provoz. Přes celé léto fungujeme, ale s kolegyní nějak tak občas na střídačku. U fyzického zboží se nic nemění, vše odchází vždy v uterý ráno, odesílání elektronického zboží funguje normálně automaticky :-). Jde jen o to, že někdy se nám prostě nedovoláte, takže je jistější poslat nám email a my ho vyřídíme do 24 hodi. Užijte si léto!

Hodnocení obchodu

5,0 27 hodnocení
5
27x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
A Avatar autora Adriana | 14.6.2021
Strihy aj navody su skvele.
I Avatar autora Iva | 18.5.2021
perfektní
IS Avatar autora Isabella Sedláčková | 4.5.2021
Jedině na výbornou!!!
HS Avatar autora Helena Sibřinová | 4.5.2021
Za mě super
ID Avatar autora Iva Dvořáková | 27.4.2021
Krasné štřihy, výborné návody jak postupovat při šití.
M Avatar autora Marlenka | 20.4.2021
Jedním slovem skvělé :0) Postup i střihy. Při objednávce mám hned v e-mailu. Jsem tu chvilku, a jsem nadšená :0)
NS Avatar autora Natália Schäfferová | 4.4.2021
Strihy super sedia.Vyskúšala som aj strih na mikinu Wendy ktorú som úspešne pokorila ????
PV Avatar autora Pavla Velková | 31.3.2021
velká spokojenost
N Avatar autora D. Niklova | 3.3.2021
DJ Avatar autora Dana Jirovská | 27.1.2021
Super střihy...
YK Avatar autora Yvona Klímová | 21.1.2021
Jsem velmi spokojena se střihy, které jsem si objednala. Jsou přehledné a krásně sedí.
VP Avatar autora Vladimíra Pezlarová | 19.1.2021
dobrá komunikace,spokojenost
Avatar autora Hana Čechová | 28.12.2020
Jedním slovem PERFEKTNÍ
VP Avatar autora Věra Papoušková | 9.12.2020
Jsem maximálně spokojena se všemi střihy, které jsem si zatím objednala. Jsem začátečník a díky přesnému a pochopitelnému návodu jsem bundu Sabina zvládla ke své maximální spokojenosti. Také chci poděkovat paní Lence a vstřícnost a rychlost při vyřízení mé popletené objednávky.
E Avatar autora Eva | 18.11.2020
Šaty Agáta-super střih. Už jsem je šila i jako dárek, moc se líbily, sedí perfektně, za jeden večer hotové.
RP Avatar autora Regina Pfannenstielová | 19.10.2020
V sobotu jsem byla na kurzu šití úpletu. Jsem moc spokojená. Tričko už nosím a uvažuji o dalším kurzu.
HZ Avatar autora Hana Zeiselová | 4.9.2020
Na kurzy k Lence jezdím až z Moravy, protože jsou kombinací příjemné atmosféry s novými poznatky. Milý, individuální přístup, vždy dobrá nálada, malý počet účastnic. Ačkoliv šiji poměrně hodně, vždy se dozvím něco nového. Střihy mi vyhovují, protože zohledňují i výšku postavy. Škoda, že je to pro mne tak daleko. Kurzy v Šijeme hravě jsou pro mne absolutní relax a pokud se o šití chcete dozvědět spoustu věcí, tak neváhejte.
MZ Avatar autora Miroslava Zahradniková | 23.8.2020
Včera jsem byla se svojí sestrou na kurzu šití z úpletu. Byl to neskutečně fajn prožitý den. Paní Lenka je milá a má trpělivost. Svoji práci fakt umí a je znát, že jí baví. Hodně mi toho kurz dal a už teď vím, že jsem tam určitě nebyla naposledy. Leni ještě jednou tady veřejně moc děkuji. Jsi skvělá Ahoj
L Avatar autora Lenka J. | 23.8.2020
Já to prostě miluji. Mám za sebou další úžasný kurz a přesto, že jsem věčný začátečník, tak si vždy nakonec vymyslím něco složitějšího. Takže místo, abych na botky šla nejdřív na balerínky, nacpala jsem se hned na tenisky, na úpletu jsem si místo jednoduchého trička vybrala členitou mikinu, ale Lenka mi vždy vše vysvětlí tak, že to nakonec zvládnu! Jsem ráda, že kurzy jsou pojaté tak nějak rodinně, pro malé skupiny, kde si všichni tykají, když chtějí, tak spolu jdou na oběd, ale hlavně sdílí svoje úspěchy i to, s čím si neví rady, takže se díky tomu vždy dozvím ještě něco navíc. Takže za mě rozhodně doporučuji a teď se jdu seznámit s chytrým pravítkem, protože to je další velký ořech, který hodlám rozlousknout ???? Šití zdar
LK Avatar autora Lenka Kovářová (Administrátor) 23.8.2020
Leni, moc díky, kurzík byl fajn, když se sejde dobrá parta, je to užasný a přínosné pro obě strany :-)
HB Avatar autora Helena Bulířová | 2.7.2020
Musím velmi pochválit vstřícnost paní Lenky. Při problému s dopravou z viny dopravce mi sama nabídla jiné řešení a střih jsem si vyzvedla přímo u ní. To je potom radost nakupovat. Navíc jsou střihy skvěle zpracované a díky srozumitelným návodům se šití vždycky povede. Šijeme hravě prostě mohu jen a jen doporučit!
LK Avatar autora Lenka Kovářová (Administrátor) 2.7.2020
Moc děkujeme za tak krásné hodnocení. Takoví zákazníci jsou vždy pohlazením po duši. At se vám dále hezky šije s Šijeme hravě. :-)