Tištěné střihy a balíčky na barefoot botky odesíláme 1x v týdnu vždy v pondělí.

Hodnocení obchodu

5,0 8 hodnocení
Přidat hodnocení
5
8x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
HB Avatar autora Helena Bulířová | 2.7.2020
Musím velmi pochválit vstřícnost paní Lenky. Při problému s dopravou z viny dopravce mi sama nabídla jiné řešení a střih jsem si vyzvedla přímo u ní. To je potom radost nakupovat. Navíc jsou střihy skvěle zpracované a díky srozumitelným návodům se šití vždycky povede. Šijeme hravě prostě mohu jen a jen doporučit!
LK Avatar autora Lenka Kovářová (Administrátor) 2.7.2020
Moc děkujeme za tak krásné hodnocení. Takoví zákazníci jsou vždy pohlazením po duši. At se vám dále hezky šije s Šijeme hravě. :-)
MK Avatar autora Milena Kl. | 14.6.2020
Střihy jsou pěkně zpracované, nestalo se mi že by při slepování neseděli čáry k sobě jako u střihu z jiného shopu. Vyhovuje mi překrytí velikostí (vrstvení střihu). Mé postavě nesedí jedna velikost, při projmutém střihu potřebuji vršek o velikost větší než spodek a tady se dá upravit přímo střih . zatím vypadá ( zheftnuté) že sedne bez úprav při šití.
LK Avatar autora Lenka Kovářová (Administrátor) 2.7.2020
Děkujeme za vaše hodnocení. Až budete mít hotové, prosím podělte se snámi fotkou na naší skupince Šijeme hravě.
N Avatar autora Natálie | 19.5.2020
Kurz doporučuji velmi dobrý přístup.Něco se člověk naučí mě to obohatilo a pomohlo mě to posunout kousek dopředu
RW Avatar autora Radka Wagnerová | 5.4.2020
Dobrý den, objednala jsem si střih na dětské kalhoty Nikola. Střih po zaplacení přišel brzy, cca do 2 h. Ale s čím jsem opravdu nespokojená, je to, že střihové díly jsou nakresleny přes sebe, tudíž se musí celý střih po slepení a ostříhání okrajů vykopírovat. Právě tohle je jeden z důvodů proč jsem raději zakoupila takto a nešila např. z Burdy. Jaký je k tomu důvod? R.W.
LK Avatar autora Lenka Kovářová (Administrátor) 19.5.2020
Dobrý den, důvod je jeden a to že šetříme. Nejenom papír, náplně do tiskárny, ale také váš čas. Každý díl zvlášť se dá praktikovat u malých dětských střihu. Pokud bychom toto udělali s dospeláckými střihy, nebo s větší dětskou velikostí, spotřebu A4 byste měla z 16 listu třeba také 50, nebo 70. Také tisk celých střihů byste asi nezaplatila, protože z formát A0, ne které se ted tiskne jeden střih, byste potřebovala asi 4 až 6x více. Tisknu levně, 80 Kč za celý arch papíru, ale x 6 už by asi nedal nikdo. V návodu upozornuji na to, že střih po slepení je nutné vykopírovat. Dělá se to tak zcela běžně, a je to z mého pohledu praktické. Nechápu, že chce někdo plýtvat papírem a náplní do tiskárny, a časem, že slepuje 50 a více listů. Z mého pohledu je daleko rychlejší slepit 4x4 strany a pak si vykopírovat potřebné díly. Všechny střihy máte tak na maximálně šestnácti listech.
G Avatar autora Gabina | 6.3.2020
Bylo mi cti se zucastnit kurzu s tak prijemnou, milou a snad Superzenou????. Na kurzu jsem si zdokonalila sve dovednosti a obohatila o dalsi cenne rady a velike zkusenosti. Kurz pro pokrocile????????. Urcite bezte i na ten predchozi...., hodne to navazuje. Hodlam si zamluvit i nejaky individual. Dekuji a hodnotim 5x⭐️
K Avatar autora Kveta P. | 26.2.2020
Absolvovala jsem u Lenky 3 kurzy sisti – Zacatecnici – Strihy I a Uplety. Jsem uplny zacatecnik, ale kapacita 4 ucastniku dava dostatek prostoru k dotazum i ruznemu tempu prace. Lenka doporucuje prinest si vlastni stroj a ja byla prekvapena, kdyz jsem zjistila, co vsechno muj stroj vlastne dokaze a kolik chyb jsem delala v rutinnich vecech. Na upletech jsem byla uplne mimo – zacatecnice s 3 zkusenymi zenskymi, ktere jsem proste nemohla stihat. Lenka se ale v podstate rozdvojila – s ostatnimi resila pokrocile veci, mne vysvetlovala zaklady a ja odesla spokojena stejne jako u dvou predchozich kurzu. Dala bych vic hvezdicek, ale je jich tu jen 5 :)
O Avatar autora Olina | 13.2.2020
Absolvovala jsem u Lenky kurz šiti z úpletu a byla jsem z něj nadšená. Dozvěděla jsem se mnoho praktických i odborných rad a informací. Kurz probíhá v příjemných prostorech s fajnovou šéfovou a prima ženami , které baví to co vás. Určitě to není poslední kurz u Lenky, který jsem navštívila . Všem jen doporučuji. Olina
M Avatar autora Mirka S. | 31.1.2020
Od doby, kdy jsem zintenzivnila své šití, zakoupila overlock a absolvovala několik kurzů pro pokročilé, abych se naučila náročnější šicí techniky, vyzkoušela jsem i několik e-shopů se střihy a hodlám trvale "zakotvit" zde. Střihy od sijemehrave mi vyhovují svou precizností a jednoduchostí zároveň. Je to jediný e-shop co znám, kde si mohu vybrat variantu střihu pro svou vyšší postavu. Od přijetí platby mám střih do vteřiny ve svém e-mailu, a to včetně návodu a samostatné přehledné stránky, která slouží jako obal na hotový střih k uložení do desek (nemusím obrázek oděvu hledat na dvacáté straně mezi předním a zadním dílem). Samotný střih je pak označen symboly nůžek přesně u těch stran, které mají být odstřiženy, celý pak perfektně sedí k sobě. Názorné značky a poznámky pochopí i úplný začátečník. Jeden z dílů, které se překrývají, si vždy obkreslím na střihový papír, druhý vystřihnu přímo z originálu. Šetřím čas i papír :). Děkuji moc, držím palce a těším se na další novinky.

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 8

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.