Tipy na vánoční dárky od Šijeme hravě

Už jsi přemýšlela, co si přát k Vánocům?

Můžou to být třeba naše veselé papučky. :-) Ale tím naše tipy na vánoční dárky od šijeme hravě nekončí. Pojďme si je všechny ještě jednou zrekapitulovat.

Mysli na Vánoce s předstihem a pamatuj na to, že garantujeme, že eshop s fyzickým zbožím bude z Šijeme hravě odcházet naposledy 16. prosince (a pak znovu zas až po Novém roce). Nenechávej dárky na poslední chvíli, protože i situace s předvánoční přepravou balíků může být dost náročná.

Ideálním dárkem by pro tebe mohla být naše kreativní sada pro kolové a půlkolové šaty. Tu jsme s přívlastkem ideální dárek už vlastně vytvářely!

Sada je úhledně zabalená, obsahuje papírové střihy na šestici živůtků a malé chytré pravítko pro dotvoření kolových a půlkolových sukní na míru bez jakéhokoli počítání. K tomu všemu je video kurz v ceně!

Jak sada  vypadá se můžeš podívat v našem krátkém unboxing videu.

Už jsi přemýšlela o Chytrém pravítku?

Předvánoční čas je na to ideální!

Sada Chytré pravítko obsahuje nejenom pravítka a tištěnou učebnici, ale i několik hodin výukových videí, ve kterých se naučíš konstruovat své vlastní základní střihy na míru jakékoli postavě. 

V sadě najdeš i kurzy modelací, které tě naučí jak základní střihy přetvořit.

Sníš do budoucna o vlastní nezávislosti na tvůrcích střihů (třeba i na nás z Šijeme hravě)? Pravítko je jednou z možností, jak této nezávislosti docílit.

To všechno lehce - hravě - a bez jakéhokoli počítání a vzorečků.

Chtěla bys vědět víc o tom, jak pravítko funguje a zatím se k ničemu neupisovat? DEMO Jak na konstrukci střihu trička je zdarma. Stačí nám vyplnit tento formulář a následovat instrukce.  

A co když se ještě nemůžeš pořád rozhodnout, co z našeho sortimentu by se ti líbilo a ráda by ses rozhodla třeba ve chvílích volna mezi svátky?

Přej si pod stromeček jeden z našich dárkových poukazů. Objednat dárkový poukaz s garancí doručení pod stromeček můžeš až do pondělí 22. prosince